website over journalistiek

Persberichten

PROVINCIE UTRECHT KOPLOPER GEBRUIK ERECTIEPILLEN

Uit onderzoek van de webshops www.ErectiepillenWinkel.nl en www.Erectiepillen.com is gebleken dat de meeste erectiepillen besteld worden door mensen uit de provincie Utrecht. De Utrechtse mannen zijn hiermee koploper en gaan graag hele nachten door. De provincies Noord- en Zuid Holland staan op respectievelijk op de tweede en derde plaats.

Voor dit onderzoek zijn de databases van de webshops www.erectiepillenwinkel.nl en www.erectiepillen.com gebruikt. Hieruit bleek dat de meeste orders uit de provincie Utrecht kwamen. Het complete overzicht van provincies in deze lijst vind je hier:

1. Utrecht
2. Noord Holland
3. Zuid Holland
4. Zeeland
5. Gelderland
6. Flevoland
7. Friesland
8. Limburg
9. Noord-Brabant
10. Drenthe
11. Groningen
12. Overijssel

Volgens woordvoerder C. Valkenburg van Libid Group BV gebruiken niet alleen mannen met erectieproblemen deze voedingssupplementen, maar hebben veel gebruikers van deze natuurlijke erectiepillen zelfs geen erectieproblemen, en gebruiken ze deze supplementen omdat ze juist willen genieten van een extra dimensie in hun liefdesleven. Erectiepillen zijn er voor mannen van alle leeftijden, hiermee kun je langer en intenser genieten.


Bijlagen: