website over journalistiek

Persberichten

Utopiaanse dierenliefhebber Romy Koldenhof wordt presentatrice van nieuw tv-programma over huisdieren

Romy Koldenhof, bekend geworden door het SBS6-programma Utopia, gaat - samen met de meer ervaren presentator (en tv-producent) Frank Derijcke - het gloednieuwe televisieprogramma Huisdieren.tv presenteren. Het programma zal vanaf dit najaar te zien zal zijn op de zender SBS6.

Hiermee krijgt Romy’s televisiecarrière een vervolg binnen het domein dat enorm bij haar past: de wereld van de (huis)dieren. In de eerste editie van Utopia zorgde ‘Reums’ met veel passie voor de daar wonende boerderijdieren. Zij was één van de populairste inwoners van het beloofde land.

“Ik voel mij enorm vereerd om dit tv-programma over een tijdje te mogen presenteren. Ontzettend veel zin in!” Aldus Romy.

Huisdieren.tv is een initiatief van creatief ondernemer Maurice Vollebregt uit Nijmegen. Frank en vrij Producties uit Utrecht, de onderneming van Frank Derijcke, is verantwoordelijk voor de productie en montage. Frank is presentator (geweest) van diverse programma’s binnen het genre ‘infotainment’.

Huisdieren.tv wordt hét spraakmakende tv-programma voor hondenbaasjes, poezenpersoneel en alle andere dierenliefhebbers in huisdierenland Nederland. Wekelijks krijgt de kijker informatieve en vermakelijke thema’s voorgeschoteld, gesponsord door bedrijven en organisaties uit de branche.

De website www.huisdieren.tv gaat in februari live. Op social media is Huisdieren.tv overigens al te volgen, zie onder meer: www.facebook.com/huisdieren.tv en www.instagram.com/huisdieren.tv.

*****

Vragen naar aanleiding van dit persbericht kunnen aan Huisdieren.tv gesteld worden via info@huisdieren.tv of via 06 - 15 8888 19. Romy is eventueel ook beschikbaar voor interviews.


Bijlagen: