website over journalistiek

Persberichten

ZOE KARSSEN SLAAT NIEUWE WEG IN NA DOORSTART

Na het faillissement van maart dit jaar zal modemerk Zoe Karssen haar deuren heropenen na een drastische transformatie.


Het Nederlandse Fashion Invest, een jonge speler in de fashion branche die betrokken is bij meer modemerken, heeft overeenstemming bereikt met de curator van Zoe Karssen over een doorstart. Het internationale karakter van het merk blijft behouden, maar verder zal er veel gaan veranderen. Het merk dat voorheen bekend stond om de kenmerkende vleermuisopdruk maakt zich op voor een drastische transformatie.
Deze transformatie is ook direct het uitgangspunt voor de nieuwe collectie van Zoe Karssen. De nieuwe koers moet ervoor zorgen dat het merk zich beter kan onderscheiden in de markt. Kwaliteit krijgt de hoogste prioriteit. De nieuwe collectie is voor de vrouw die kwaliteit boven kwantiteit kiest. Deze zal gaan bestaan uit verschillende kledingstukken en biedt dus een complete look. Het nieuwe Zoe Karssen speelt in op de vrouw die in haar dagelijkse leven zelfvertrouwen, kracht en vrouwelijkheid wil uitstralen.
“Zoe Karssen wil in de toekomst moderne, onafhankelijke vrouwen de sterke, verfijnde uitstraling geven die voor zelfvertrouwen zorgt op kantoor, maar ook in de stad.” Dit meldt de nieuwe directie die het roer gaat overnemen. De nieuwe koers kan getypeerd worden als effortless sexy, high-end en party chic. “Dit sluit aan bij het leven van onze doelgroep. Deze vrouwen vervullen de hele dag door meerdere rollen die ze vaak moeten combineren.” De nieuwe collectie van Zoe Karssen geeft vrouwen het gevoel dat hierbij past: zelfverzekerd, verfijnd en vrouwelijk. Door effortless sexy altijd in het oog te houden, zijn de kledingstukken van Zoe Karssen geschikt voor elk moment: op kantoor, drankjes in de stad, maar ook voor een lunch met vriendinnen.
Een doel van de doorstart is zoveel mogelijk werkgelegenheid behouden, maar om de nieuwe look van het merk te realiseren en garanderen, zullen er nieuwe gezichten met een frisse blik zich storten op de transformatie van Zoe Karssen.
Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met Sissl.
Contactpersoon: Aida Albers
E-mailadres: aida@sissl.nl
Telefoonnummer: 078-2049172

Bijlagen: