Etos start met verkoop Mr. Anti Snurk beugel

Vanaf maandag 7 oktober ligt bij Etos de snurkbeugel van Mr. Anti Snurk in de schappen. Etos heeft dit product opgenomen in het assortiment als onderdeel van de nieuwe campagne over slapen.

Tijdens deze campagne focust Etos zich op slaapproblemen. Veel Nederlanders kampen met slaapproblemen en snurken is daar één van. Naar schatting snurkt ruim 30% van de Nederlanders met grote regelmaat, met geluidsoverlast en lichamelijke kwaaltjes als gevolg.

Etos gaat de anti-snurkbeugel verkopen, omdat het een effectief middel tegen snurken is. Wetenschappelijk onderzoek door het gerenommeerde Amerikaanse onderzoeksbureau National Center for Biotechnology Information (NCBI) heeft aangetoond dat grofweg 90% van de snurkers ermee geholpen is. Ook KNO-artsen raden het middel aan als behandeling tegen snurken.

De Mr. Anti Snurk beugel heeft al vele Nederlanders van het snurken afgeholpen. Het grote voordeel van Mr. Anti Snurk is dat je hem zelf binnen 5 minuten op maat kunt maken. De anti-snurkbeugel past dus altijd. Doordat hij je onderkaak naar voren houdt, blijft je keelholte vrij en wordt het snurken voorkomen.

De reguliere verkoopprijs van Mr. Anti Snurk is €27,95 maar zal tijdens de introductie bij Etos met korting aangeboden worden.


Bijlagen: