ISSD introduceert ..........SLIM

Op 15 mei 2019 heeft ISSD, in het bijzijn van de Minister van Medische Zorg, de heer Bruno Bruins, de Green Deal voor een duurzame zorg getekend. Afgelopen maanden heeft een team van experts van ISSD, en haar partners, geïnvesteerd in de realisatie van SLIM, het commitment van ISSD wat past bij de ondertekening van deze Green Deal.SLIM is geschikt voor alle zorgorganisaties die duurzaamheid en doelmatigheid nastreven, maar die ook willen dat het ene niet ten koste gaat van het andere. SLIM is volledig gebaseerd op intelligent gebruik van hoogwaardige data en kennis, met een multidisciplinair team als spin in het web. SLIM is opgebouwd uit 5 fases, te realiseren in perioden van telkens 3 maanden met een eerste financiële besparing in 5 weken en direct een meetbare impact op CO2 en afval. SLIM is daarmee een aanpak die een unieke kans biedt om gelijktijdig serieus te verduurzamen en kosten te besparen.


SLIM is per direct beschikbaar voor uw zorgorganisatie. SLIM verduurzamen en tegelijkertijd SLIM kosten besparen? Het kan met het unieke SLIM programma van ISSD.


ISSD is een Nederlandse onderneming die integrale oplossingen levert op het gebied van digitale transformatie. Deze oplossingen worden volgens het ISSD DNA conform afspraak, binnen het afgesproken budget, op de afgesproken leverdatum, en met de hoogste kwaliteit geleverd. Ook deze aanpak is duurzaam!
Bijlagen: