Het eerste herbruikbare én duurzame mondmasker op de Nederlandse markt!

[PERSBERICHT]

Het eerste herbruikbare én duurzame mondmasker op de Nederlandse markt!


De corona lock-down wordt langzaamaan versoepeld maar toch lijkt de wereld te veranderen in een maatschappij waarin het dragen van een mondmasker normaal zal worden. Op sommige plaatsen zal het zelfs verplicht zijn. Helaas zorgen wegwerpmaskers voor veel afval. Daarnaast zijn stoffen maskers ook slechts 4 uur beschermend. Dat wil zeggen dat ze na die 4 uur eigenlijk vervangen moeten worden. Om die redenen is het duurzame, comfortabele en herbruikbare masker van Koziol dé oplossing voor jong en oud!

Community masker


Het Koziol >>HI Community Mask is een licht en comfortabel mondkapje is gemaakt van thermoplastisch elastomeer -een elastische kunsstof - en comfortabel te dragen als men onderweg is, aan het werk is, gaat winkelen, of naar buiten gaat. Door het dragen van dit duurzame masker toon je jouw sociale verantwoordelijkheid en bescherm je jezelf en jouw omgeving. Het masker vermindert de verspreiding van deeltjes en verkleint de kans op infectie voor anderen en tegelijkertijd beschermt het de drager tegen het onzorgvuldig aanraken van het gezicht en daarmee tegen zelf infectie. Als alternatief voor wegwerpmaskers zijn deze maskers - die effectief de neus en mond bedekken - bedacht, rekening houdend met alle criteria voor het juiste gebruik van dergelijke gezichtsbescherming. Het mondkapje zit dankzij het speciale ontwerp en materiaalkeuze de vraag naar medische mondkapjes niet in de weg.

Eco-vriendelijk en herbruikbaar mondkapje


De mondkapjes zijn zeer eenvoudig te gebruiken. Dankzij het flexibele, gerecyclede plastic materiaal en de bijgeleverde elastische en verstelbare band kan het masker op elk gezichtsformaat aangepast worden en comfortabel gedragen worden. Bovendien bieden de maskers de mogelijkheid om het filter na gebruik te vervangen. Grote ovaalvormige wattenschijfjes – die te koop zijn bij elke supermarkt of drogisterij – kunnen als filter gebruikt worden. Daarnaast zijn de maskers gemakkelijk met de hand of in de vaatwasser te reinigen volgens de geldende gezondheidsadviezen, ook kunnen ze gesteriliseerd worden op 100 graden én drogen ze zeer snel.

Geproduceerd in Duitsland


Het Duitse merk Koziol trok begin dit jaar op diverse beurzen de aandacht door zijn nieuwe collecties gemaakt van gerecycled plastic. Het nieuwe materiaal, ontwikkeld door het interne laboratorium, is gebruikt om hoogwaardige maskers te maken die gemakkelijk gebruikt kunnen worden in het dagelijks leven. Koziol, opgericht in 1927, is een familiebedrijf dat sinds de oprichting diverse design awards gewonnen heeft en maakt producten voor in het interieur met een originele vormgeving.

Koziol >>HI Community Mask, een samenvatting

• Gemaakt van gerecyclede materialen,
• Herbruikbaar en gemakkelijk te reinigen,
• Geproduceerd in Duitsland,

Distributie, meer informatie & verkoopprijs


Koziol >>HI Community Mask wordt op de Nederlandse markt gebracht door Orange Planet B.V. uit Dongen. Dit product is verkrijgbaar in verschillende kleuren, organic zwart, organic blauw, organic grijs en organic roze, en is te koop via verschillende online verkooppunten zoals Ecomaskers.nl, drogist.nl en bol.com.

Verkoopprijs consument:
Koziol >>HI Community Mask €24,95-29,95/ masker en 1 filter.Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor het aanvragen van aanvullende persinformatie, samples of samenwerkingen t.b.v. Koziol >>HI Community Mask kan contact opgenomen worden met Orange Planet per e-mail via: redactie@orangeplanet.nl of telefonisch via +31 (0)162 38 44 22.

Extra beeldmateriaal voor publicatie van het Koziol >>HI Community Mask is beschikbaar via deze link. https://drive.google.com/drive/folders/1GNDL5br5dqWCir4s1smEpL_5r3DTzZ4C


Bijlagen: