Doorstart voor Kolibrie Psychotherapie in Rotterdam en Vlaardingen

Vertrouwde behandelaren, maar ook nieuw elan: dat vat de doorstart van Kolibrie Psychotherapie samen. De nieuwe eigenaren Melissa van Buuren en Peter Paul Coppes zijn ervaren therapeuten en ondernemers. In hun praktijken in Hilversum en Barneveld geven zij al vanaf 2012 allround psychische ondersteuning vanuit hun eigen visie. Zij werken volgens hun “schijf van vijf”: geen wachtlijsten, korte lijnen, betrokken therapeuten, huiselijke sfeer en persoonlijk contact. Kolibrie Psychotherapie werkt voortaan ook vanuit deze visie.

Nieuw elan
De overname zorgt voor nieuw elan in het aanbod en de werkwijze van Kolibrie Psychotherapie. In de praktijk verandert het volgende:
• Kwalitatieve, laagdrempelige en persoonlijke zorg in een vertrouwde omgeving;
• Uitgebreid aanbod in doeltreffende behandelingen voor depressie, angsten, stress, trauma/PTSS, rouw & verlies, relatietherapie en burn-out;
• Maatwerk behandeling die aansluit bij de persoonlijke hulpvraag en de wensen van de cliënt;
• Betrokken en bekwame medewerkers die hun kennis op pijl houden door “een-leven-lang-leren”;
• Duidelijke communicatie over de werkwijze en het behandelplan.

Coronaproof
Het volledige team van Kolibrie Psychotherapie blijft na de doorstart werkzaam in de twee vestigingen in Rotterdam en Vlaardingen. Daardoor is er voldoende ruimte om bestaande en nieuwe cliënten zonder wachttijd te helpen. Belangrijk, want door de huidige coronavirus kampen veel mensen met psychische problemen. Zij kunnen bij Kolibrie Psychotherapie snel de juiste hulp krijgen. Uiteraard kan dit volledig coronaproof, onder meer met online en telefonische afspraken. Maar ook bij de persoonlijke afspraken worden alle voorzorgsmaatregelen nageleefd. Overigens worden de kosten voor de behandeling door de ziektekostenverzekeraar vergoed. Cliënten kunnen de gemaakte kosten – als zij een verwijzing van hun huis - of bedrijfsarts hebben - namelijk declareren bij hun verzekeraar. Daardoor is de zorg van Kolibrie Psychotherapie voor iedereen bereikbaar. De praktijk is bereikbaar per telefoon op 010 – 760 50 40, per mail via info@kolibriepsychotherapie.nl en via de website www.telefoontherapie.nl.


Bijlagen: