De Winkelvrij app is de nieuwste Corona oplossing voor veilige klantregistraties in de horeca.

Er is nu een gratis registreer/reserveer app voor alle ondernemingen gelanceerd!
Het app platform heet "Winkelvrij ". Beschikbaar voor elke onderneming op www.winkelvrij.nl en direct te gebruiken. Dit alles ivm Corona. Het is DE oplossing voor oa de horeca branche. Geen ongemakkelijke papieren reserveerlijsten meer bijhouden, maar klanten zelf AVG proof digitaal laten registreren en zelf de digitale reserveerlijsten kunnen inzien.

Ondernemers kunnen op de website winkelvrij.nl supersnel een gratis winkel aanmaken voor hun onderneming. Deze winkel genereert een unieke QR code en websitebutton waarmee ondernemers klanten zelf kunnen laten registreren en reserveren. Met het winkeldashboard kunnen ondernemers hun registraties en reserveringen van hun klanten handig bijhouden en beheren.


De app denkt hiermee de oplossing te hebben voor zowel consumenten als bedrijven. Voor consumenten om te zoeken naar vrije plekkies, stoelen en tafels op terrassen, in restaurants, cafés, maar ook sportscholen, kappers, salons etc. En voor bedrijven om hun plaatsen realtime beschikbaar te stellen en deze zo optimaal te benutten, te handhaven en te controleren. Er bestaat nog niet zoiets op de markt. Natuurlijk zijn er veel reserveer platforms. Maar eentje die universeel is, te gebruiken voor bijna elke branche en die iedereen zonder kosten in enkele minuten direct online kan zetten, is er niet.

Verder hoeft een winkelhouder, vooral die in de horeca, geen papieren reserveerlijsten meer bij te houden of gênant om de persoonsgegevens te vragen én public.
De app genereert immers een eigen QR-code en websitebutton voor de winkelhouder waarmee hij zijn klanten zelf kan laten registreren en laten reserveren.

Ons platform is in tijden van corona geheel gratis. Dit om iedereen tegemoet te komen. We doen een beroep op de ondernemers die de mogelijkgeden hebben, om te doneren, maar we verplichten niemand.
Wij zoeken nog geschikte sponsoren die mee willen doen. Omdat wij met wachtwoorden werken in ons systeem, kunnen sponsoren hun naam of produkt bijv als wachtwoorden laten gebruiken. Heel effectieve en functionele sponsoring dus.

Ondersteun dit Corona initiatief en maak het bekend.


Groet,
Ruben van der Veldt


Bijlagen: