Aandacht voor elkaar in Corona-tijd: LSV start met E-Card campagne

Aandacht voor elkaar: LSV start met E-Card campagne

De coronacrisis staat voor velen van ons voor een zeer moeilijke periode in ons leven. Er zijn mensen ernstig ziek geworden en overleden en nabestaanden rouwen onder verzwaarde omstandigheden. In ziekenhuizen en bij de uitvaart is het houden van afstand een eerste en begrijpelijke prioriteit. Troosten in nabijheid kan niet plaatsvinden. Nabestaanden komen vanuit een lege kerk in een leeg huis. Daarnaast zijn er ouderen die tussen ‘huidhonger en knuffelvrees’ vereenzamen. Nu de tweede Corona golf zich aandient, slaat de moedeloosheid toe. Hoelang gaat het nog duren? Wanneer wordt het contact weer normaal?
De minister-president Mark Rutte en de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge geven op dinsdag 6 oktober het startschot voor het thema 'aandacht voor elkaar'.

De stichting Landelijk Steunpunt Verlies (LSV) steunt dit initiatief met een e-card campagne (zie www.steunbijverlies.nl/corona). Je kunt gebruikmaken van de aangeboden e-card en toesturen naar diegene die jouw aandacht goed kan gebruiken.

Voor meer informatie:
info@steunbijverlies.nl
K.J. Rodenburg (bestuursvoorzitter LSV)
033-4616886