The Christmas Drive Thru van Events2Be

The Christmas Drive Thru van Events2Be
28-10-2020
Events2Be komt met een bijzondere coronaproof Christmas Drive Thru beleving. Rijd je eigen Kerstgeschenk bij elkaar. Of laat medewerkers of klanten op een verrassende locatie in Bunnik, hun Kerstpakket bij elkaar rijden. De 400 meter lange Drive Thru bevat 200 meter door het bos en 200 meter Kerststraat. In volledige Kerstsfeer!
Bezoekers worden uitgenodigd om per auto naar de Christmas Drive Thru te komen, waar in een prachtige bosrijke omgeving een mooie Kerstroute is uitgezet. Eenmaal gearriveerd, begint de route langs een gepersonaliseerd digibord met welkomsttekst en een eigen bedrijfsnaam. Iedereen wordt vervolgens gevraagd de autoradio af te stemmen op een eigen radiofrequentie, vol Kerstmuziek, om gelijk helemaal in de stemming te komen! Via het autoraam wordt de bezoeker vervolgens geregistreerd en krijg hij een big shopper, die het makkelijk maakt om alle geschenken te verzamelen.
De Kerstroute
Vervolgens begint de Kerstroute, die start met een warm drankje (koffie/thee/chocolademelk) voor alle inzittenden. Op de route passeert de bezoeker diverse kerstchalets. Bij elk huisje ligt een item voor de Kerstpakketten klaar, die aan de bezoeker in de auto wordt aangereikt.
Aan het einde van de rit is een mooi Kerstpakket bij elkaar verzameld!
Een Christmas Drive Thru op eigen locatie is ook mogelijk. Meer info? Bezoek de website.
Bijlagen: