Studentes steeds vaker aan het werk als webcamgirl

Om wat bij te verdienen zijn studentes van de universiteit Groningen zijn steeds vaker actief met webcamsex. Webcamsexnaakt deed onderzoek onder 1500 Groningse studentes en bundelde de resultaten in een overzicht. Webcamsex wordt door studentes al jaren gebruikt om een extraatje te verdienen. Waar vroeger de horeca een goede hulp had aan de studentes zijn nu de webcam sex chat platformen blij met het aanbod aan goedkope krachten. Uit een rondvraag door webcamsexnaakt op de campus blijkt al snel dat veel studentes niet vies zijn om wat bij te verdienen als webcamgirl. Waar het cammen met sexcams enkele jaren geleden enkel door studentes gedaan werd zien we momenteel ook mannen achter de webcam kruipen. Deze ontwikkeling is een logisch gevolg van de stijgende behoefte aan webcamsex met jongens.


Welke mannen hebben webcamsex?

Welk soort mannen zich lenen voor webcamsex valt moeilijk te voorspellen. Daar waar in het reguliere sex traject veel mooie mannen actief zijn zien we in het webcam sex wereldje ook de minder mooie mannen aan hun trekken komen.
Camsex is gemeengoed. Het taboe is weg.

Veel studenten praten openlijk over hun bijbaantje achter de sexcam. Het hebben van xcams webcamseks om je studie te bekostigen wordt door velen als een makkelijke manier gezien om de eindjes aan elkaar te knopen. Het hebben van webcamsex is natuurlijk niet hetzelfde als het hebben van fysieke sex. Daardoor zien studentes zich sneller geneigd uit de kleren te gaan. Het blijft echter wel oppassen. Een "vies mannetje" wil je niet in het echte leven achter je aan hebben. Veel studentes cammen daarom met een fake naam.
Zelf met de sexcam aan de slag?

Wil je zelf aan de slag als webcambabe? Op het internet zijn veel vacatures te vinden. Aanmelden is zo gedaan. Een grote speler is xcams. Bekijk ook de grotere webcamsex sites eens. Vaak wordt er doorlopend om nieuwe webcamsex vrouwen gevraagd.Bijlagen: