website over journalistiek

Persberichten

Na 'The Netherlands Second’ video nu advies aan Trump over de Nederlandse verkiezingen op 15 maart

Den Haag, 8 maart 2017

De eerste video gemaakt door Zondag met Lubach heeft meer dan 75 miljoen views gekregen en daarom volgt nu een tweede video met stemadvies voor de Amerikaanse president Donald Trump.

De video begint met het beschrijven van het Nederlandse democratische systeem dat ontworpen is door dommerds en vervolgt met het belachelijk maken van de tien partijen in de Tweede Kamer en een aantal nieuwkomers.

Onder de Trumpiaanse opmerkingen, die ook als zodanig zijn ingesproken, zitten onder andere beschrijvingen van premier Mark Rutte als 'liar Mark' en 'total wuss'. Hij refereert aan Lodewijk ASScher en de PvdA als een 'steaming pile of garbage'. Wilders krijgt het advies om naar Syrië te gaan om tegen ISIS te vechten. Maar liefst drie christelijke partijen is een totale ramp en Groenlinks zijn een stel klimaatdummies waarbij lijsttrekker Jesse een 'totally fake' jeugd heeft gehad.

Hij roept uit dat de EU en NAVO domme deals zijn voor Nederland en zegt dat de Libertarische Partij (LP) 'Nederland weer groots maakt' omdat de LP de enige partij is die uit beide verdragen wilt stappen. De lijsttrekker van de LP, Robert Valentine, wiens vader een Amerikaanse soldaat was, besluit: Minder overheid en meer vrijheid.

De LP is een libertarische partij die pleit voor een beperkte overheid, een non-interventionistisch buitenlandbeleid en een absolute persoonlijke vrijheid. De partij doet voor de derde keer in haar bestaan mee aan de Tweede Kamerverkiezing en heeft deze keer een agressieve “Nederland Eerst” campagne gepland in de aanloop naar de verkiezingen op 15 maart 2017.

https://youtu.be/o5swZ-HjQFgVoor meer informatie, ga naar stemlp.nl
LP voorzitter en lijsttrekker Robert Valentine: 06-14028024

Bijlagen: