website over journalistiek

Persberichten

Al meer dan 25 jaar ramen expert.

Wagamama serveert ramen sinds 1992 toen het eerste restaurant opende in Londens Bloomsburry. Grote kommen met bouillon, noedels en heerlijke toppings. Het van oorsprong Japanse gerecht bevat een verscheidenheid aan verse ingrediënten in een heerlijke bouillon. Onze ramen experts zijn van mening dat een uitstekende ramen begint met een uitzonderlijke bouillon. De ramen worden op bestelling vers bereid en geserveerd zodra ze klaar zijn.

Het geheim


Wij maken onze kippenbouillon van onder andere geroosterde kippenbotjes die de bouillon een rijke smaak geven. Daarna voegen we knoflook en gember toe om de smaak uit te balanceren. Als basis voor onze ramen gebruiken we bouillon en verse noedels. Daarna voegen we andere ingrediënten toe zoals een pittige, zoete chilisaus voor de chilli ramen of vissaus voor de duck ramen.

De keuze


De menukaart biedt 8 verschillende soorten ramen. Van pittige chilli chicken ramen tot een vegetarische variant met Japanse omelet en silken tofu. De keuze is groot omdat ook gevarieerd kan worden met de soorten noedels en de soort bouillon.

Over ons


Wagamama is Japans voor ' ondeugend kind' of ' iemand die eigenwijs en vastberaden is'. Een goed voorbeeld van die vastberadenheid is de kunst van 'kaizen', het betekent 'goede verandering'. Deze filosofie is onze kern. het ligt aan de grondslag van ieder gerecht en zorgt ervoor dat we altijd beter willen worden in wat we doen.

Wagamama is geïnspireerd op het snelle tempo in de Japanse ramen bars en het heerlijke Aziatische eten. Wij brengen de unieke manier van eten en de voedzame en verse smaken van Azië naar iedereen.


Noot voor de redactie


Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met

Cindy Vekemans,

Marketing Manager Wagamama Benelux BV
cindy@wagamama.nl of bel op: 06-1934 8997

Wagamama Benelux bv

zuidplein 12

1077 XV Amsterdam

www.wagamama.nl
Bijlagen: