website over journalistiek

Persberichten

Italiaans-Nederlands echtpaar ontwikkelt het meest rendabele huis voor ondernemers

DEN BOSCH - Thuiswerken wordt door de overheid aangemoedigd om onder andere het fileprobleem op te lossen. In een uitgedaagde vastgoedmarkt blijkt dat het ideale huis voor ondernemers eigenlijk niet bestaat. Voor ondernemers is thuiswerken vanuit gezins- en fiscaal oogpunt gezien altijd een compromis geweest. Niet meer als het van ondernemersechtpaar Matteo en Carola Piano afhangt. Ze ontwikkelden een vastgoedconcept dat alle nadelen vanuit thuis ondernemen in één klap naar voordelen vertaalt. Aan het project is twee jaar gewerkt met een groep specialisten. De reden hiervoor is dat het ideale huis voor ondernemers veel deelfacetten kent die tot nu toe niet in één project werden belicht.
[Tussenkopje]
Volgens Matteo en Carola Piano is BizzHouseTM de overtreffende trap als het gaat om woon-werk behoeften van de hedendaagse en toekomstige thuiswerkende ondernemer. “Het is een manier van wonen en werken met een ongekend hoog rendement en productiviteit, dat tot nu toe niet op de Nederlandse markt werd aangeboden.” De vele voordelen van BizzHouseTM zijn een direct antwoord op rationele en emotionele behoeften van thuiswerkende ondernemers.

Tussenkopje

Twee in één
Dankzij het ‘Double Property’ concept, oogt BizzHouseTM als één huis, maar in feite zijn het twee eigendommen. Vanuit de privéwoning wordt je niet gestoord door de zakelijke activiteiten en andersom. Het kantoor heeft een aparte ingang, oprit en faciliteiten. Dankzij deze constructie beantwoordt BizzHouseTM aan de strengste eisen die de Nederlandse fiscus aan ondernemers oplegt voor btw aftrek, afschrijving, kosteninbreng, milieuinvesteringsaftrek en nog veel meer.
“We hebben dit concept 100% ontwikkeld met de focus op de ondernemer en de familie. Alle compromissen die er tot nu toe waren, moesten voor ons ineens tot het verleden behoren. We zijn van mening dat thuis ondernemen veel en veel rendabeler kan” aldus Carola Piano.

Tussenkopje

Maximaal rendement
Het hoge rendement van BizzHouseTM wordt bereikt door de combinatie van maximale besparing, productiviteit en fiscale voordelen. Ook is gekozen voor een nul-op-de-meter concept waardoor de maandelijkse energiekosten tot nul zijn herleid. Stuk voor stuk voordelen die bij thuiswerken vanuit een conventioneel huis moeilijk tot niet bereikbaar zijn.

Tussenkopje

Mens sana
Een ander aspect dat het rendement verhoogt is de performance van de ondernemer zelf en eventuele medewerkers. Hiervoor zijn een aantal oplossingen bedacht die mentale en fysieke gezondheid beschermen en zelfs verbeteren. Met name wordt gewerkt met biodynamisch licht en probiotica voor een optimale ruimtelijke microflora.

Tussenkopje

Prijzen
De prijzen van BizzHouseTM gaan van 390.888 euro (zonder grond) voor een Futura model met een oppervlakte 206m2 tot 477.696 euro voor een oppervlakte van 280 m2. In beide gevallen gaat om de oppervlakte van kantoor en privé. Klanten kunnen een BizzHouseTM laten aanpassen naar eigen smaak.
BizzHouseTM is vanaf april 2017 te koop. Meer informatie op www.bizzHouse.nl
Einde artikel

Tussenkopje

Informatie voor de redactie (niet voor publicatie)
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Carola Piano-Willemse van BizzHouseTM
Tel. 06-10647954
e-mail: c.piano@procreatos.com
Bijlagen: