website over journalistiek

Persberichten

LEVEL INTRODUCEERT PRIVATE PLEASURE CONDOOMS

Level introduceert de Private Pleasure lijn met condooms! De Private Pleasure Condoom lijn van Level bestaat uit drie verschillende soorten condooms en zijn voorzien van het Europese CE0120 keurmerk. De verschillende soorten Level Condooms zijn vanaf nu verkrijgbaar bij diverse verkooppunten.


Over Level Condooms
Level presenteert drie verschillende soorten condooms, met ieder een eigen unieke eigenschap. Ieder condoom is voorzien van een subtiel vanille mask, zodat ze niet ruiken naar de standaard rubberlucht. Dit zal de stemming ten goede komen. De Level Private Pleasure Condoom lijn is ontwikkeld om de passie in een relatie hoog te houden en je hiermee alle intieme en intense momenten op een veilige manier te laten beleven.

Level Popular Condooms: Het standaard condoom van Level met een nominale breedte van 56mm en een anatomische pasvorm. Voorzien van glijmiddel en een subtiel vanille mask.
Level Delicate Condooms: Het ultra dunne condoom van Level met een nominale breedte van 56mm en een anatomische pasvorm. Dankzij dit ultra-dunne condoom voel je meer tijdens de vrijpartij en ben je net zo beschermd als met een standaard condoom. De Level Delicate Condooms zijn voorzien van glijmiddel en een subtiel vanille mask.
Level Performance Condooms: Met de Level Performance Condooms kan de man zijn orgasme op een natuurlijke manier uitstellen. Dankzij het design is dit condoom op de juiste plekken iets dikker, zodat de man daar minder gevoel heeft en het langer vol kan houden! Dit condoom heeft een nominale breedte van 56mm en heeft een anatomische pasvorm. Voorzien van glijmiddel en een subtiel vanille mask.

Verkrijgbaarheid Level Private Pleasure Condooms
De verschillende soorten Level Condooms zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 5, 10 en 24 condooms. Level Condooms zijn onder andere verkrijgbaar bij de volgende online verkooppunten: DokterLifestyle.com, Erectiepillenwinkel.nl, Potenzmittelshop.com.


Bijlagen: