website over journalistiek

Persberichten

RANDY AANWEZIG TIJDENS HELLO BEAUTIFUL BRIDAL EVENT

Op 13 en 14 januari vindt voor de derde maal het Hello Beautiful Bridal Event (voorheen Say Yes to the Dress Event) plaats in het World Fashion Centre te Amsterdam. Randy Fenoli, het boegbeeld van het TLC-programma “Say Yes to the Dress” is persoonlijk aanwezig om toekomstige bruiden van advies te voorzien.


Randy Fenoli

Randy Fenoli kan de meest kritische en besluiteloze bruiden de juiste keuze laten maken. Met zijn expertise, enthousiasme en humor bezorgt hij bruiden niet alleen een droomjurk, maar ook een stukje extra zelfvertrouwen. Bovendien weet hij als geen ander hoe om te gaan met veeleisende en overheersende familieleden.

Ultieme trouwbeleving

Op het Hello Beautiful Bridal Event krijgt elke bruid de kans om Randy te ontmoeten tijdens de meet & greets. De bekende fashion designer geeft presentaties, beantwoordt vragen, vertelt over de laatste trends, geeft advies en begeleidt make-overs. Daarnaast zijn er modeshows, workshops en een beurs waar toekomstige bruidsparen kennis kunnen maken met bedrijven uit de trouwbranche.

Tickets

Regular tickets €25
VIP tickets €125
Online verkrijgbaar via www.hello-beautiful.nl/tickets
Hello Beautiful Bridal Event
World Fashion Centre Amsterdam
13 en 14 januari 2018
10:00 - 17:00 uur
www.hello-beautiful.nl


Bijlagen: