website over journalistiek

Persberichten

Schoonheidssalon Puur Huid genomineerd voor Beste Beautysalon van Nederland

EINDHOVEN - De nominaties zijn bekend gemaakt voor de Beauty Award 2018, oftewel de Oscars van de beautywereld. Schoonheidssalon Puur Huid heeft vandaag deze felbegeerde nominatie ontvangen voor de categorie Beste Beauty Salon van het jaar tot 3 medewerkers. In deze categorie strijden 4 overgebleven salons voor de titel Beste Beautysalon van het jaar. Op zondag 22 april 2018 worden tijdens de spetterende gala-uitreiking de winnaars bekend gemaakt.

De Eindhovense beautysalon Puur Huid behoort met haar nominatie tot de top 4 Beste Beautysalon van Nederland. Eigenaresse Lillian Nelissen heeft met haar salon, welke zij in 2000 opende, als doel gesteld haar cliënten een natuurlijke huidverjonging te bieden. “We zetten door middel van behandelingen, huidverbeteringsproducten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk, zonder botox of operaties. Je blijft jezelf, maar dan jonger” aldus Lillian Nelissen. In de salon staat kwaliteit, een positieve mind-beauty belevenis en de klant centraal.

De selectie van de Beauty Award begint traditioneel met de inschrijving en een uitgebreide bedrijfspresentatie van de deelnemers. Alle deelnemers ontvangen een bezoek van een Mystery Guest om de kwaliteit van de behandelingen in de salon te toetsen.

Kijk voor meer informatie op www.puurhuid.nl

Schoonheidssalon Puur Huid
Breitnerstraat 2a
5611 TV Eindhoven
Tel: 040-2810404
info@puurhuid.nl
www.puurhuid.nl


Bijlagen: