website over journalistiek

Persberichten

Rock Your Business English by Buffi Duberman!

PRESS RELEASE

22 mei 2018, ‘s-HertogenboschRock Your Business English by Buffi Duberman!

Unieke masterclass voor professioneler zakelijk Engels

Buffi Duberman, dé Engelse taalcoach voor de ‘fresh and fabulous’, biedt op 29 en 30 september a.s. een Masterclass in het Corendon Vitality Hotel in Amsterdam.

Dit is het enige openbare evenement dit jaar van Buffi Duberman. In deze Rock Your Business English! Masterclass zal Buffi met de deelnemers werken aan meer zelfvertrouwen om international zaken te doen. Deelnemers leren professioneler te leren spreken met Engelstalige collega’s of zakelijke contacten. Ook zal zij werken aan het hoger leggen van de lat in het Engels. Bovendien geeft Buffi je tijdens dit dynamische, interactieve en tjokvolle weekend een flinke dosis Buffilove!

De eerste dag is speciaal voor mensen die nog niet eerder een Masterclass van Buffi volgden. Er zal gewerkt worden aan de basis op het gebied van grammatica, uitspraak, formele en informele woordenschat en nog veel meer! De tweede dag is een nieuwe en spannende workshop speciaal voor gevorderden. Dan komen vooral nuances, subtiliteiten en culturele verschillen in geschreven en gesproken Engels aan bod.

De masterclass met Buffi is te boeken tegen een tarief van €150,- per dag (incl. lunch, lekkernijen en bubbels en excl. btw.) De beschikbaarheid is beperkt. Meer informatie via info@buffiduberman.com. Inschrijven kan op www.buffiduberman.com/events.

“Ik vond de ondersteunende sfeer geweldig, waardoor we allemaal zonder angst konden praten. Twee grote eyeopeners waren het contrast tussen Nederlands en Engels in schrijfstijl en hoe je formaliteit kunt verhogen en verlagen in het Engels. Met heel mijn hart kan ik dit iedereen aanbevelen. Dank je wel Buffi, dat je mijn Zakelijk Engels hebt laten Rocken!”
– Arthur, Amsterdam –

Over Buffi Duberman

Ze is Engelse taalcoach, staat voor de klas, heeft 10,000 rockende mensen een grammatica les gegeven op Lowlands en schrijft boeken ('Rock Your English' en '100 ways to save your ass in English' & het e-book ‘Work it!’. Haar missie is om Nederlanders te helpen hun Engels te verbeteren. De afgelopen 17 jaar heeft ze als 'personal English coach’ honderden personen - van BN'ers zoals Caro Emerald, Jandino en Freek Vonk, tot politici zoals Jan Marijnissen en CEO’s van multinationals - geholpen met het verbeteren van hun (kennis van de) Engelse taal in spraak en schrift. Daarnaast is Buffi sinds 2011 een sprekerscoach voor TedxAmsterdamWomen.

Einde persbericht---------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de Redactie, niet voor publicatie:
Perscontact: Ineke Smits, assistant@buffiduberman.com 06- 4604 5226

Bijlagen: